fbpx

Gratis Testen

Deze regeling is niet meer actueel, laat uw gegevens achter voor een alternatieve oplossing voor uw organisatie

Wanneer uw werknemers (eigenaar, loondienstmedewerker of zzp-er) in contact zijn geweest met iemand die positief getest is op corona of wanneer er symptomen zijn van een corona-infectie, dan komen zij in aanmerking voor een gratis sneltest.
Bij de sneltest, ook wel de antigeentest genoemd, wordt er aangetoond of er antigenen van SARS-COV-2 aanwezig is.

Binnen 15 minuten na de testafname ontvangt de werknemer een positieve of negatieve testuitslag en weet iedereen waar die aan toe is. Geïnteresseerd? Vul dan het formulier hiernaast in.

Heeft u meer dan 30 medewerkers die getest moeten worden, dan kunnen wij kosteloos op bezoek komen. U heeft meteen de uitslag.

Heeft u dagelijks meer dan 150 medewerkers vanuit één locatie aan het werk, dan heeft u de mogelijkheid om een vaste testlocatie bij u op het terrein te openen. Amesco biedt u haar expertise aan zodat dit bewerkstelligd kan worden.

Samen krijgen we corona onder controle!

Stuur ons een bericht


    Amesco Medische Diagnostiek biedt gratis coronatesten aan werknemers van bedrijven die goedgekeurd zijn door de Nederlandse overheid (RIVM/GGD). Zijn online eenvoudig en snel in te plannen. De test duurt max. 5 minuten. De testresultaten van de sneltest ontvang je in 15 minuten. De testresultaten van de PCR test + het reiscertificaat ontvang je dezelfde dag. Plan vandaag nog je coronatest in.